‘On és l’amor’ és el segon single d’Els Dies Iguals, el primer disc de MTINES. Una cançó on col·labora l’artista internacional Uma, que canta per primera vegada en català.

On és l’amor és una cançó tendra i tranquil·la, feta per obrir els cors de tota la gent que s’hi apropi. Ens parla del contrast de trobar a faltar l’escola, de trobar a faltar aquells dies que sempre eren iguals, i com es va trencant a mesura que et vas fent gran.

La cançó, igual que tot el disc, ha estat produïda per Emili Bosch de B1n0. Aquest single apareix després de l’estiuenc ‘Si tu m’ho demanes’ que va ser el primer avançament del disc. Abans d’aquest, l’artista barceloní només havia tret un EP, ‘PQLCNSMS?’, que va tenir una molt bona rebuda per crítica i públic.

- Publicitat -

“Enyoro l’escola i els dies iguals la mare, la banyera i el pijama escalfant-se al radiador.” Aquest single, com ja es pot intuir en els primers versos de la cançó, és el cor del disc en un sentit temàtic. El single ve acompanyat per un videoclip que inaugura la tetralogia de videoclips dirigits per Laura Sisteró (nominada a un Gaudí com a millor direcció novell i millor documental per Tolyatti Adrift) i protagonitzats per MTINES i Greta Fernández (Elisa y Marcela y La hija de un ladrón). Tots ells conformen un petit film musical que serà la porta d’entrada a l’àlbum que sortirà a finals de març. Gravat en analògic (16 mm) és la història d’una parella. MTINES tocarà en el marc del Lets Festival, juntament amb Vera Fauna, el 25 de març a la sala The Garage a l’Hospitalet.