Foto: Xavi Souto

Joanlupi estrena “Nem aprenent”, el segon senzill del nou EP que publicarà el pròxim mes de febrer. L’artista santboià ens proposa amb aquesta cançó un reclam de maduresa i un so inèdit, tot fent un pas més enllà del que ens havia ofert fins ara pel que fa a l’estil i al missatge.

“Nem aprenent” és la cançó més reflexiva de Joanlupi en tots els sentits: mentre ens dona a conèixer la seva relació amb l’art i l’acte de crear mitjançant la lletra, l’artista ens proposa un estil marca de la casa però amb picades d’ullet al funk més internacional. L’evolució que ha patit aquesta cançó des que es va compondre és el millor exemple del que aquesta vol transmetre: que tot forma part d’un procés inevitable del qual hem d’aprendre constantment.

Després de publicar “Com m’agrada” el passat novembre, Joanlupi ens convida ara a ballar amb un nou tema que, malgrat continuar tenint la trompeta com a protagonista, explora nous camins que el condueixen a l’estrena del seu primer EP el pròxim mes de febrer. Un treball que promet calidesa, honestedat i originalitat assegurades.

- Publicitat -