I el que hi ha dintre teu podria viure per sempre, conscient o i conscient“. Amb aquest vers de la cançó Amor meu, l’univers ets tu!, Ismael Clark sintetitza l’essència present al llarg del seu nou disc, de nom homònim a la cançó. A través de deu cançons, l’artista santboià però resident a la localitat anglesa de Portsmouth convida l’oient a conèixer la seva concepció particular de l’amor, estretament relacionada amb l’univers i l’eternitat.

El cantautor, amb una dilatada carrera musical que el va dur a guanyar el concurs musical All about the song i a participar del programa de ràdio musical BBC Introducing i a publicar anteriorment tres discs en solitari, presenta una proposta íntegrament en català en què la guitarra elèctrica hi és molt present i els instruments de vent li donen un toc particular.

Tot i que Clark cantava en anglès quan vivia a Catalunya, moure’s a l’estranger va fer-lo adoptar el català a les seves lletres per mantenir el nexe amb la seva terra natal.

- Publicitat -