“Al mateix lloc” és la nova cançó d’Iglú, que aquesta vegada compten amb la col·laboració de Marta Barco (Kuu). Aquest tema, el de sonoritat més urbana dels que ha fet fins ara el duo barceloní d’indie pop, és un avançament de l’àlbum que publicaran a l’abril.

Iglú són caracteritzats pel seu estil melòdic i festiu. Canten en català, i sovint són relacionats amb els estils Bedroom pop i Synth-pop. El grup neix d’una amistat entre els seus membres, i ha tocat en events com les Festes de Gràcia o el Mercat de Música Viva de Vic. Aquest grup jove canta sobre experiències, sensacions i records, i amb una proposta atrevida, van treure el seu primer disc l’any 2021: “IO”, un disc amb col·laboracions com Gerard Aledo, Pau Roget o Lluc.

A finals del 2021 van llançar dos temes nous: “El color de les cireres”, amb un estil dels 80 fresc i ballable, i “Un petó”, col·laboració amb Guineu, que parla de l’amor fugaç que pots trobar en una sala de concerts o un festival de música. A principis del 2022 van presentar un tema amb Roserona, anomenat “Punt i final”, amb un estil indiepop melanconiós.

- Publicitat -

Abans d’acabar 2022, van presentar el single “El que es perd es queda per sempre”, amb el qual la banda va canviar d’estil i producció, per a passar a un estil indie-pop amb una producció més innovadora: melodies enganxoses, però autotune i baixos sub molt potents.

Ara, estrenen “Al Mateix Lloc”, en col·laboració amb Marta Barco (Kuu), un tema molt més urbà. Minimalista, elegant i esperançador, en destaca l’ús de l’autotune. Amb aquest single mostren maduresa en la producció musical. Aquest és el segon avenç del segon disc d’Iglú, que veurà la llum l’abril del 2023.