Com el vent és la primera cançó de l’Ester Avenn, que presenta el seu nou projecte en solitari. L’Ester és una cantautora de Lleida que fa anys que està ficada en el món de la música. Toca la guitarra, el piano i el violí i composa les seves pròpies cançons. Per ella la música sempre ha set una forma de poder expressar el que amb paraules no pot dir.

Com el vent és una barreja entra sons orgànics i melodies enganxoses. Parla sobre aprendre i saber que res és per sempre, però tot i així val la pena viure-ho. Com el vent és una crida a deixar les presses enrere per a poder recórrer el camí amb calma i tranquil·litat i d’aquesta forma no perdre’s l’aventura i les oportunitats que presenta la ruta.

La cantautora de 21 anys, ja havia tret anteriorment altres projectes, no obstant sempre ho havia fet acompanyada. L’Ester és una cantautora de Lleida que fa anys que està ficada en el món de la música. Toca la guitarra, el piano i el violí i composa les seves pròpies cançons. Per ella la música sempre ha set una forma de poder expressar el que amb paraules no pot dir.

- Publicitat -