Citant Mercè Rodoreda és la primera cançó del nou treball d’Els Amics de les Arts. Es tracta del primer single del disc ‘Allà on volia’, que té prevista la seva publicació el proper 10 de març.

Citant Mercè Rodoreda és la cançó insígnia del nou treball d’Els Amics de les Arts, un tema amb el segell intransferible del grup que aviat tindrà un lloc al costat dels grans hits de la banda. Una cançó sobre l’autoestima allunyada de proclames i frases grandiloqüents; escrita des de la intimitat des d’on es prenen les decisions més complicades i transformants. Una història sobre mirar-se al mirall des d’una manera que només Els Amics de les Arts poden explicar. Les cites de Mercè Rodoreda, extretes d’obres com El Parc de les Magnòlies, La Plaça del Diamant o Quanta, quanta guerra, esdevenen aforismes, complementant una lletra ja molt suggeridora.

Els Amics de les Arts mantenen el seu segell sonor intransferible, jugant amb la polifonia i posant l’eclecticisme al servei del pop. Citant Mercè Rodoreda delata un nou pas en l’evolució del so d’Els Amics de les Arts que va cap a la contundència amb pocs elements.

- Publicitat -

La sortida de la cançó anirà acompanyada de la publicació d’un videoclip dirigit per Marc Pujolar i rodat en part a la Biblioteca Nacional de Catalunya.