“Cartografia de la llum” no s’allunya estilísticament del disc anterior, “El capvespre dels déus” , però sí que genera canvis d’una aproximació de la banda als ritmes més pop, sense renunciar al rock i a les guitarres.

Estem davant d’un àlbum molt més accessible. Són vuit temes que el Gerard Capdevila, cantant i compositor de la banda, ja va crear mentre estava presentant i fent promoció del disc anterior. Un disc que s’obre amb ‘Immens’, una oda enèrgica a la vida però en totes les seves facetes, les bones i les dolentes. És alliberadora i de celebració de l’existència, amb les seves llums i ombres. En aquesta obra també es parla de la felicitat a les petites coses, com a la més descriptiva del disc: ‘Nimfes i unicorns’.

Aquest nou disc fa referència a l’emoció, però fugint de certs espais habituals: sense haver de fer servir paraules com ‘l’amor’ o sense parlar de situacions quotidianes. Un exemple d’això és ‘Trobem-nos a faltar’, una cançó que posa sobre la taula una autèntica contradicció: estimes a algú molt, però alhora li desitges en imperatiu ‘trobar-nos a faltar’, com a necessitat per a continuar estimant-la.

- Publicitat -

La presentació oficial del disc tindrà lloc el dissabte 11 de febrer a la ​​sala La Nau a Barcelona. Les entrades ja estan a la venda.