La Núria Conangla, música polifacètica nascuda a La Garriga, després de publicar els single “Fuck Likes” i “ImPossible”, ens sorprèn amb el seu nou projecte “NU”, nom artístic amb el qual, a partir d’ara, publicarà les seves cançons.

El dimarts 20 de desembre a partir de les 00h de la nit, estrena videoclip amb el seu nou senzill “Fed Up”. Una cançó en anglès, d’estil agressiu i amb molt de caràcter on es parla de les injustícies de la vida, la pressió social, es critiquen les enveges entre persones i l’abús de poder. Es posen de manifest les ganes de rebel·lar-se i de dir, d’una vegada, prou d’aguantar allò que no és just i que, dia rere dia, ens fa petits i ens reprimeix; ja no podem més, ara és el nostre torn.

Amb distribució feta per Música Global i direcció de videoclip a càrrec de Carles Seuba, ha seguit amb la producció musical d’Iñaki Marquiegui. La cançó s’ha gravat a Impact Sound Studio (Adrià Enrique) i La Fournier (Marià Roch) amb mescla a Music Lan Studios per Jordi Solé i masterització a Sterling Sound per Chris Gehringer (Lady Gaga, Rihanna, Dua Lipa, BTS).

- Publicitat -