“Univers” és un cover de Ferran Palau, un clar referent del pop metafísic en el panorama de la música en català i una cançó que ha acompanyat i inspirat a Gigi Ros en els seus referents de sonoritat i univers musical.

En la presentació en directe del seu primer treball discogràfic “Contacte Establert” (Música Global, 2022) va incloure una versió d’aquesta cançó que va ser aclamada pels seus seguidors, els quals van demanar la publicació d’aquesta.

A partir d’aquesta sensació de fer música en directe en una sala de Barcelona, l’artista presenta aquesta peça, donant-li la volta i convertint-la en una adaptació que et transporta a un gènere garage pop de club londinenc.

- Publicitat -

Una cançó d’amor que et fa flotar en un univers on tot es mou a càmera lenta, amb un speech rapejat que uneix els dos treballs i estableix el contacte d’estar present en l’aquí i l’ara on “qualsevol preocupació desapareix”.

Aquesta màgia que s’aconsegueix establir sobre un escenari amb les persones que estan formant part d’una mateixa experiència, on no hi ha pressa i el món es para durant una estona per compartir felicitat i amor en el seu màxim exponent, amb elements electrònics que permeten una atmosfera festiva per ballar despreocupadament.