Flashy Ice Cream presenten un nou senzill: ‘Dins del club’. Aquest tema és una col·laboració amb l’Elane i el Boxinbox, dos artistes que ja tenen nom dins l’escena estatal i internacional, la qual cosa fa que Flashy traspassi fronteres i passin a un nivell superior musicalment parlant.

En aquest tema predominen els sons electrònics de la mà de la producció del Boxinbox i del Daax. Tot i que el tema sigui electrònic i et porti el “vibe” de festa, també sap portar-te a la faceta més sentimental, on el grup expressa diferents situacions viscudes com per exemple quan te n’adones que ja no li aportes res bo a la persona que estimes. Des d’aquest sentiment d’impotència i tristesa saben arribar a un punt més festiu, on parlen de les situacions que viuen a les nits de festa i de poder estar gaudint del present sentint-se satisfets amb tot el que han aconseguit i veient que això no és tot, i que encara queda molt per fer.

La tornada, bàsicament, està centrada en expressar l’amor incondicional a una persona, el qual pot derivar cap a una dependència emocional forta amb algú, com diu l’Sneaky: “el cor se’m fa petit o gran, segons la teva distància, addicte a la teva substància”. El grup juga també amb el concepte de trobar-se amb algú que estimes de festa. Un senzill que representa, en definitiva, l’equilibri perfecte entre l’amor a algú i l’amor a la festa.

- Publicitat -