Foto: Júlia Núñez / Collage: Max Tuset

Aquest any 2022 Ven’nus ens ha remogut i ens ha fet reflexionar, amb dos avançaments del que serà el seu disc de debut, previst el febrer de 2023 (amb Halley Records). “Nena” planta cara a l’odi i la intolerància en una cançó de caràcter introspectiu que aborda la identitat de gènere; mentre que amb “Xiuxiueig” ens mostra un vessant més trist i fosc. Una carta d’agraïment i felicitació mai enviada, unes paraules reprimides que ara es fan escoltar en forma de cançó.

El nou disc ens mostrarà diferents cares de l’artista, tant a escala emocional com musical, una varietat honesta i conseqüent amb l’àmplia paleta d’estímuls i influències musicals que rep constantment. I no hi ha més veritat que aquesta, que la de fer des de la puresa dels sentits.

- Publicitat -