Foto: Harry Escott

Com si no hagués passat temps des d’aquell lluminós #EP2 amb el qual ens va excitar i remoure les vísceres, el jove artista igualadí paunezz ens torna a gelar la sang amb un tema que no és ben bé nou, però que s’estrena a plataformes de manera ben especial.

Es tracta de “Sistema Solar”, una cançó que coneixeràs si has estat a un dels bolos de paunezz, ja que ha format part del repertori de l’artista igualadí des que va començar a fer concerts el 2021, però que fins ara no havia estat publicada, i en aquest cas auto editada. Cançó inèdita? Depèn…

Un tema que surt a la llum en directe i que fou enregistrada sota el sol d’un 22 de juliol, al festival El Tingladu de Vilanova i la Geltrú, compartint dia i cartell amb Joan Colomo, Maria Arnal, Manel i Ginestà. Amb la formació de trio habitual de l’artista Carles Pauné a la veu, guitarra (i baix octavat), acompanyat per Aurora Coca a les veus i el teclat, i Elías Galán a la bateria. El tema ha estat mesclat per Víctor Miguel, el tècnic de so del projecte; i masteritzat per Àlex Almirall, i ha comptat amb la supervisió d’Aygua, el productor de paunezz.

- Publicitat -

El vídeo acolorit que acompanya el tema està enregistrat en format Super 8 i dirigit per Bernat Bisbal. Compta també amb la col·laboració de l’equip d’art de paunezz. La portada del single és una creació de l’artista The Fowl, inclosa en el seu calendari d’enguany.