Després del seu pas per l’exitós talent show català ‘Eufòria’, ESTELA dona el tret de sortida a la seva carrera musical amb ‘CUPIDO’, disponible a partir del proper 22 de novembre a totes les plataformes digitals a través de la discogràfica Crea Music.

És un primer single d’estil pop amb tocs gòspel que aconsegueix emocionar, alhora que et convida a ballar. ‘CUPIDO’, co-escrita amb Víctor Arbelo i Roger Argemí, que també l’ha produït juntament amb Uri Plana, integrant del grup Siderland, s’inspira en la història personal de l’artista. Parla d’aquests amors idíl·lics i esbojarrats que mai no pensaries que arribarien a la teva vida, però acaben sent part de la teva realitat.

Amors que poden ser romàntics o cap a un avi, una filla o fins i tot la teva mascota. A més, el single ve de la mà d’un videoclip amb aires retro que s’estrenarà el 25 de novembre. Hi veiem ESTELA idealitzant el model d’una revista que llegeix a la perruqueria. Pàgina a pàgina, s’imagina una història d’amor amb ell que sembla treta d’alguna pel·lícula nord-americana dels 80. Una bonica història que per desgràcia acaba quan la cantant es desperta del seu somni i torna a la vida real.

- Publicitat -