A les 6 de la matinada de Catalunya ha arribat “Midnights” l’esperat nou disc de Taylor Swift, que des de feia una bona colla d’hores era tendència a la xarxa. I és que els seu nombrós grup de seguidors tenia moltes ganes de comprovar com sonaven les noves cançons.

Les 13 cançons del treball ja estan disponibles a totes les plataformes d’streaming i es preveu que sigui un dels discs més venuts de l’any. A part de les 13 cançons, posteriorment ha editat una nova edició amb 7 cançons extra, que de ben segur faran sumar més punts en les seves reproduccions. Entre elles trobem una col·laboració amb Lana del Rey.

El primer senzill del disc és ‘Anti-Hero‘, amb un videoclip que s’ha estrenat a les 2 del migdia. Està previst que la setmana vinent s’estreni un altre videoclip, després d’un parell d’actuacions que farà per programes de televisió.

- Publicitat -