Jay Comas és un cantautor de Sabadell que en els darrers anys s’ha dedicat a escriure i compondre les cançons que formen part del seu primer treball: ‘Ara o mai‘. Aquest disc neix de la voluntat de lluitar per tot. És, senzillament, una relació d’amor, un desig de llibertat o fins i tot, un tema que pretén canviar el sentit de la vida de qualsevol persona. Pel Jay Comas, ‘Ara o mai’ és entendre que la vida és aquí i ara. Un crit a l’esperança. Un disc on el cantautor català parla de governar les nostres vides en tot moment i que per més impediments que la vida et posi, s’ha de tenir la valentia per aixecar el vol.

Un disc de gènere pop-rock que inclou 14 temes que parlen de vivències personals com la pèrdua d’un pare o l’amor a una mare. Cançons d’amor i de desamor, i situacions del dia a dia.

A càrrec de la producció ha estat el Marc Martín, productor internacional amb el qual Jay Comas ha format un equip ideal per dur a terme aquest projecte a l’Estudi La Vall.

- Publicitat -