Fetus publica avui divendres el seu nou i quart disc “La serra dels perduts”, disponible en CD, digital i molt properament en vinil. Ja es pot escoltar a totes les plataformes. Avui mateix presentaran el nou espectacle en directe a la Fira Mediterrània de Manresa. La presentació oficial a Barcelona tindrà lloc el 4 de novembre al C.A.T. Tradicionàrius. Les entrades ja estan a la venda.

Fetus eren un grup de punk-rock fins que van descobrir els romanços de Jaume Arnella. Després de dedicar-li un revolucionat homenatge a l’anterior disc “Sota, cavall i rei”, Fetus aprofundeixen ara en el camí que els va assenyalar el mestre, tot i que recorrent-lo per via pròpia. Al nou disc “La serra dels perduts” exploren un nou univers on s’aglutinen històries populars de l’imaginari empordanès i cançons perdudes de les Gavarres i de més enllà.

Fetus són Adrià Cortadellas (veu i guitarra), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria). En aquesta nova aventura, els empordanesos tornen a comptar amb Joan Colomo com a productor musical. I sumen aliats de luxe com Carles Belda (acordió diatònic), Ricard Ros (sac de gemecs, whistles) i Guillem Caballero (Els Surfing Sirles, Chaqueta de Chándal, als teclats). El disseny gràfic el signa Branca Studio.

- Publicitat -