Gerard Perarnau és un músic de Manresa que toca la bateria des del 2005. Ha estat molt de temps tocant amb bandes de punk rock, com Fornax, i de rock, com David Ucle. Ara, s’ha atrevit a fer el pas i començar una carrera en solitari.

Amb el pseudònim de Perarni_Drums, vol que el seu projecte segueixi una línia d’estil pop-punk, punk-rock i rap en català, tot i que no descarta compondre cançons en castellà. De moment, té dos temes publicats: ‘El mirall’ i ‘Et busco’. Tant l’un com l’altre compten amb un videoclip, ja que pel músic manresà la part audiovisual és una part molt important de la seva música.

- Publicitat -

Aportant els seus coneixements de bateria i música, vol que cada cançó sigui una col·laboració amb artistes que puguin aportar la seva veu o instrument habitual. D’aquesta manera, totes les cançons tindran un toc particular i seran úniques.

Tot i que no forma part de cap discogràfica, Perarni_Drums està dins de Cases de la Música, un projecte de suport a la música. A més, no descarta presentar-se algun dia en directe.