Desprès de ser “Les teues ales” i “Tres per quatre”, de fer 60 concerts en un any i mig, de descobrir als seus músics, Fran i Genevieve, de col·laborar al nou disc de La Fúmiga i de posar el seu granet d’arena a l’himne de la pilota valenciana, ESTHER torna amb el seu primer gran projecte discogràfic, el seu primer disc d’estudi de llarga durada.

Aquest divendres presenta ‘Xiqueta del sol’ el primer avançament a totes les plataformes digitals. Amb aquest primer single ESTHER ens presenta 1 de les 9 cartes en forma de cançons que contindrà el disc.

Un disc que, seguint la seva línia intimista i intensa, ha portat a una de les veus valencianes més prometedores a trobar energies renovades, amb més llum i molt més desenfadada; i sobretot, a ser ella mateixa al 100%.

- Publicitat -

‘Xiqueta del sol’ és un single d’ESTHER editat per Primavera d’Hivern. Produït per Àlex Blat. Enregistrat i mesclat a Malamute Estudio per Tono Hurtado. Masteritzat a l’estudi Ultramarinos Mastering per Victor Garcia.