Sergi Carbonell

Sergi Carbonell, pianista, membre i un dels compositors de Txarango, ha publicat el primer avançament del seu nou disc. 

Sota el nom “El Viatge“, Carbonell s’ha presentat amb una cançó enèrgica, potent i fresca, però també nostàlgica: “em semblava bonic començar el nou viatge agraint tot el que m’ha portat fins aquí.” Declara el cantant a les seves xarxes socials.

La cançó serveix per encetar una nova etapa en la carrera musical del cantant. Després de publicar quatre discos instrumentals, Carbonell s’inicia en aquest nou projecte, ara com a cantautor.

- Publicitat -

Refugi” serà el nom del seu nou disc, que s’espera que vegi la llum a finals d’hivern de l’any vinent. Amb les primeres dates de concerts ja fixades al calendari.

Girona serà la ciutat privilegiada d’escoltar en primícia les noves cançons del cantant. L’Auditori serà l’encarregat d’acollir la primera parada de la gira el 18 de març del 2023, mentre que Sergi Carbonell trepitjarà la capital catalana dues setmanes més tard, el 31 del mateix mes, en el marc del Guitar BCN.

La cançó ha tingut bona rebuda a les xarxes, sumant Spotify i YouTube, “El Viatge” compta ja amb més de 4000 reproduccions, que tot i que queden lluny d’altres cançons que té el cantant a les plataformes, promet ser una de les cançons que més es faran escoltar a les emissores del país.