Fotografia: Jordi Corominas (Devonart)

El jove barceloní ARNAU acaba de publicar “Waiting for the Aftermath”, el seu àlbum debut. Aquest projecte és un llibre obert en el qual basteix de sonoritat les reflexions i vivències sobre la gestió emocional i pretén visibilitzar problemes com l’ansietat, el concepte del temps o les relacions afectives.

“Waiting for the Afetrmath” està format per vuit cançons, d’entre les quals ja en coneixíem tres, com ‘Cloud9’. L’estil predominant és un pop divers, elegant i refinat, però també hi trobem sonoritats com el funk i l’R&B. Cada una d’elles té la seva personalitat pròpia i brinda protagonisme a un instrument en particular, així com a un concepte concret. Així mateix, ARNAU ha volgut cuidar molt cada detall audiovisual i gràfic del projecte.

- Publicitat -

Influenciat per una gran varietat de música, aquest treball ens presenta una sonoritat pop intimista amb tocs d’indie-rock. Es poden reconèixer influències de Harry Styles, James Bay, Amaia, Shawn Mendes i molts altres artistes que inspiren al barceloní.

El que ARNAU vol amb aquest primer àlbum, és “reflexionar de tu a tu i donar visibilitat a certs moments, sentiments i relacions entre persones en les quals m’he trobat”.