Noctämbuls, format el 2012 amb la idea inicial de formar una banda tribut/homenatge al mític grup de hard rock en català Sangtraït, celebra deu anys dalt dels escenaris. Ho volen celebrar publicant un disc recopilatori de deu cançons.

“Deu anys Sonämbuls” ha estat enregistrat i produït pel mateix grup, i la mescla i la masterització han anat a càrrec del guitarrista Rubén Bailón. A més, conté il·lustracions del dibuixant Masip.

Aquest àlbum es compon d’un nou estil musical: metal neo-clàssic. Tindrà un tema dedicat al bateria de Sangtraït, Martín Rodríguez, que es titula ‘Per Sempre’ i ja es pot escoltar. També inclourà adaptacions al català de cançons dels anys 80 i s’han recuperat temes del primer disc de la banda. A més, s’han inclòs noves versions de temes propis com ‘Fins Aviat’, entre altres. No podran faltar, tampoc, dos dels temes més importants del segon disc de Noctämbuls que mai falten als directes: ‘Torres d’Ivori’ i ‘L’Escorpíblanc’.

- Publicitat -

El disc culmina rendint homenatge a Santgraït, la banda que els va inspirar. Per fer la celebració encara més gran, la banda prepara la gira ‘Noctämbuls X anys Tour’.