“Carst” és el darrer treball del Manel Camp Quartet. Aquest disc forma part del projecte De Minorisa a Carst, que està portant a terme el Manel amb l’excusa del seu 75è aniversari. Durant un any ha omplert escenaris i ha compartit música i reflexió amb més de 400 persones.

El quartet de jazz fa més de vint anys que comparteix projectes musicals, i la seva relació s’ha anat fent cada vegada més estreta. Gràcies al respecte i la fascinació mútua, el bon treball i la seva energia han aconseguit la connexió personal, musical i creativa que els caracteritza.

El més sorprenent d’ells, fora dels escenaris, és el seu sentit de l’humor. El factor humà és el que més es deixa veure quan estan junts, fent que la capacitat de comunicació, seducció, gaudi i il·lusió per la música estigui en constant creixement.

- Publicitat -