Després d’un any en silenci, Kovitch torna amb un nou tema titulat ‘Les Millors Coses’, un avançament del seu pròxim àlbum.

La cançó reivindica la senzillesa, i convida a fer les coses que t’omplen sense buscar massa explicació. Reivindica el fet de ser honest amb un mateix i aposta per actuar d’acrod amb als valors d’un mateix. De fet, fa honor al títol de l’àlbum, ‘Simplifica’, que convida a tenir clar el que és important per a tu i a destinar-hi la teva energia.

La instrumental està produïda per Yaron Hurter i Pau Escutia, amb arranjaments de guitarra d’UnderResistanz. Pel que fa al videoclip, està dirigit, filmat i editat per Pol Fuentes, amb idea original, direcció artística i producció per Mirea Pérez.

- Publicitat -

Des que va començar al món de la música, Kovitch ha fundat diverses formacions amb les quals ha publicat nombroses referències. La més recent és un EP de cinc cançons anomenat ‘Flâneur’ (2021). Ara, inicia una nova etapa amb el segell Delirics, per continuar donant forma a la seva carrera enfocada en el hip-hop i l’R&B.