Fa uns dies es van filtrar a la xarxa algunes imatges on es veia la cantant catalana Rosalía a l’illa de Mallorca, concretament a la platja del Portitxol, a Palma. No es va dir el motiu, però tothom sabia que estava rodant el videoclip de ‘Despechá‘, el seu nou èxit, que aquesta mateixa setmana ha assolit el lideratge de la llista espanyola de senzills.

La cançó és molt fresca i va triomfar fins i tot abans d’estrenar-se oficialment. ‘Despechá’ va sonar per primera vegada en un dels concerts de la gira “Motomami” i la gent se’n va enamorar. Moltes persones li reclamaven a la xarxa que l’estrenés i finalment fa alguns dies la cançó va ser presentada en versió d’estudi. Li faltava el videoclip, però per fi el podem veure. En ell podem veure a la Rosalía fent el que li ve de gust, més o menys com el seu últim disc o com el seu estil de vida, que tantes alegries transmet al seu públic.

Un vídeo molt festiu, amb tots els ambients i personatges típics d’un dia de platja, on la Rosalía s’ho passa la mar de bé acompanyada dels seus ballarins.

- Publicitat -