Després de l’èxit del seu nou àlbum “Hangover”, el grup de Sabadell Flashy Ice Cream torna per presentar un nou EP que, senzillament, és el camí a la llum després de tanta foscor. ‘AFTERSUN’ és el nom d’aquest treball que consta de 5 temes, dos d’ells ja havien sortit a la llum, ‘Sant Hilari’ i ‘Un Estiu Perfecte’, sent aquest últim la Cançó de l’Estiu d’iCat FM. Pel que fa a la resta, compten amb la col·laboració d’artistes potents com Sexenni i els seus amics de l’escena, 31 FAM. Un EP que parla de viure la festa de veritat, de passar dies sencers a la platja amb la gent que estimem, i de per fi, tornar a la normalitat.

‘HANGOVER’ és un treball més introspectiu i creat en una època més fosca, però amb ‘AFTERSUN’, Flashy Ice Cream han pogut alliberar-se de la càrrega de la pandèmia i han creat cançons per poder, únicament, gaudir. Un treball on experimenten amb el trap, reggaetón, l’electrònica i el pop, però sobretot, cançons que fan pujar la vibra positiva i cançons per celebrar!

- Publicitat -