Flashy Ice Cream tornen i ho fan per presentar el tema de l’estiu: ‘Un Estiu perfecte’, una cançó que neix del sentiment que aflora en acabar-se les restriccions provocades per la pandèmia. És una celebració del present, del primer estiu on podem retrobar-nos amb tots els amics sense haver de patir per res, on es pot sortir de festa lliurement.

La normalitat ha tornat i els moments on era present el toc de queda i les mascaretes, ara ja queda lluny. Un senzill on no hi falten tampoc els amors d’estiu, aquells que són intensos i moltes vegades fugaços, ja que només tenen sentit en el present.

‘Un estiu perfecte’ és el primer avançament d’un disc que publicaran el 15 de juliol. Un EP fresc, estiuenc, a diferència del seu tercer àlbum que va sortir al febrer: ‘HANGOVER’, que és més fosc i amb un estil més drill… aquest, d’estil urbà-pop, és més melòdic i compta amb col·laboracions com la de Sexenni i 31 FAM.

- Publicitat -