Aquest divendres ha arribat “Renaissance act i“, el primer disc de Beyoncé en sis anys i el setè de la seva carrera.

El treball inclou setze cançons i en els crèdits figuren grans figures de la música, des de Donna Summer, Pharrell Williams, Jay-Z, Labrinth, Skrillex, Giorgio Moroder, James Brown, Neil Rodgers, Drake o BloodPop entre altres. I és que algunes de les cançons del disc, utilitzen la base de conegudes cançons d’estrelles de la música.

La cantant explica que crear aquest disc ha estat un bonic viatge d’exploració, que li ha permès somiar i trobar un camí d’esperança, després d’uns anys d’angoixa per molta gent. L’artista espera que les noves cançons arribin a generar alegria a tots els seus seguidors i que els hi facin ballar i a sentir-se únics i forts.

- Publicitat -

El disc ha estat notícia aquesta setmana a causa d’una filtració, en part perquè en alguns països com França, es podia comprar en format físic, dos dies abans de la seva sortida oficial.