Després del llançament de Meandres, VorAigua encén fogueres al single Zum. Els rius de foc, com els fallaires del Pirineu, baixen de la muntanya per creuar tots els llindars i esclatar amb l’alegria de la nit màgica de Sant Joan.

VorAigua és un duet musical de piano i veu format per Muntsa Moral i Paul Perera. Paul Perera és un pianista que combina la delicadesa i la passió amb un virtuosisme vitalista. Ha col·laborat en nombrosos enregistraments com “La venedora de llumins”, “d’alba” o “Big Band Bethoven”, aixi com en nombrosos concerts, produccions audiovisuals i arts escèniques.

Entre d’altres sales rellevants, ha actuat al Palau Sant Jordi de Barcelona i al Palau de la Música Catalana. Muntsa Moral és una cantant enamorada de la creació d’arrel i de la poesia.

- Publicitat -

Ha format diversos grups com Les bruixes es pentinen, Gipsy Krokets Quartet o La Cuca Viu. Ha col·laborat en diversos àlbums d’OpcióK-95, Ovidi al Tarambana, etc. i ha creat diversos espectacles de divulgació poètica a través de la dansa amb la companyia Zingària. També té un llibre de poesia titulat “Tanta nit volguda” amb il·lustracions d’Ignasi Blanch.