Foto: Cesc Maymó

Pol Purgimon no en té mai prou. No sap estar-se tot un dia dins de casa. Alguns diuen que l’han vist cantant pel carrer. D’altres, que li agrada fer ressonar la veu per les parets del Montseny. És el lloc on va néixer, ha crescut i ha absorbit bona part de les seves influències musicals.

Ha format la seva sensibilitat artística com a consumidor i integrant de l’escena del Montseny. De la petjada quilòmetre zero, n’estira tant el fil que ha confiat en un referent de casa seu, Joan Colomo, per a la producció de la música. Aquest binomi –el de Purgimon i Colomo– dona pas a una cançó fresca i d’estil inèdit. Agrupa les tendències més actuals del pop català amb l’inconfusible segell de Joan Colomo, una de les veus emblema de l’indie nacional dels últims anys.

Amb aquest llançament, Pol Purgimon es converteix en l’enèsim talent musical sorgit de les arrels feréstegues del Montseny. S’hi acompanya del seu grup de músics imprescindibles: Sergi Espejo i Robert Maynou, que participen en el procés de gravació i composició de les cançons i formen part de la seva banda estable.

- Publicitat -

‘Em fas sentir tan bé’ parla sobre la corba de sensacions que és l’amor: dels dubtes al batec alegre. La sonoritat pop pren protagonisme en una producció amb petjada hip hop i una instrumentació a cavall entre la música plàstica i la orgànica, com el mateix Montseny on hi viu Pol Purgimon.