La música del nostre país veu néixer un nou talent musical amb una veu prodigiosa i una simpatia i energia contagiosa. Parlem de la joveníssima artista de Sant Cugat del Vallès, Martina Burón.

L’artista s’estrena amb un tema ple de frescor i ritme, per frenar les altes
temperatures, anomenat ‘Estiu’. Tot una oda als sentiments i sensacions que es viuen en aquesta època de l’any. A més, la cançó s’acompanyarà d’un videoclip.

Martina Burón és la guanyadora de la segona edició del talent show musical de La Xarxa TV, “Objectiu Paki”, un programa dirigit i impulsat per la Televisió de Cardedeu i que ha assolit un èxit absolut d’audiència, tant a les televisions com a les xarxes socials.

- Publicitat -

Burón demostra amb aquesta cançó el seu gran talent vocal amb només 18 anys, després de diversos anys d’estudis musicals. Concretament, ha impartit música clàssica i piano al Conservatori Victòria dels Àngels Sant Cugat del Vallès, teatre musical a l’Aula de So i, actualment, estudia jazz al Taller de Músics de Barcelona. La cançó “Estiu” ha estat produïda per Ramon Hernández i l’ha publicada la discogràfica catalana, Crea Music.