Aquest divendres ha arribat una col·laboració entre la Júlia Blum i la Gigi Ros anomenada ‘De dolces a salades’. I és una unió entre les dues artistes que ens fa molta il·lusió, ja que tant una com l’altra van passar el test de Primera Fila i es van mencionar l’una a l’altra. No sabem si ja estava pactada o no aquesta col·laboració, però quan la Júlia Blum va respondre que li faria il·lusió una col·laboració amb la Gigi Ros, ens va semblar una gran idea!

I finalment ha arribat, en un moment de canvi d’estació, on passem de la primavera a l’estiu, tot i que les darreres setmanes amb aquesta onada de calor, és ja com si fes molt temps que és estiu.

La peça parla sobre deixar-se anar, gaudir de les escapades i de les petites coses que milloren els dies. La cançó es caracteritza per melodies pop i la cohesió de les veus de les dues barcelonines. “Que avui no em volia allargar, però em falten raons per marxar” és la frase que obre el tema.

- Publicitat -