Foto: Nacho Carretero

Tornar a València i sentir que alguna cosa dins teu sempre ha format part d’aquesta ciutat, dels seus carrers i de la seva gent, per molt que t’allunyes. L’artista valencià Hivern torna amb un nou tema que, aquesta vegada, sí que explica una mica de la seva pròpia història: ‘Secrets’. Després de la sortida de ‘Llums en verd’, Hivern presenta una cançó que parla d’ell i d’una ciutat: “és una carta de flirteig a València”, bromeja l’artista tractant de donar-li sentit a aquesta sensació de retrobament amb la ciutat i l’estrany sentiment que t’espeny cap a les teves arrels.

‘Secrets’ ha comptat amb la producció de l’holandès Makii i ha estat mesclada i masteritzada per Cinco Sound, estudi canadenc encapçalat per Danny Troya. Hivern és un projecte musical que busca introduir noves sonoritats al panorama musical català i ‘Secrets’ no és cap excepció, i de fet, es tracta d’una cançó especial per a l’artista: “m’agrada perquè ha passat un any i mig de la seva producció i encara no m’he avorrit: això em fascina”, riu.

Així doncs, amb una lletra que s’emmarca a València, el metro de la ciutat també es converteix en símbol de la cançó: “trobava molt a faltar València i moure’m per la ciutat, utilitzar el transport públic”, admet Hivern mentre matisa que més enllà de l’amor cap a una persona, ‘Secrets’ és “ aquest cúmul de sentiments quan tornes”.

- Publicitat -

El videoclip, farcit de simbolisme, està gravat al metro de València i el seu objectiu respon a la necessitat d’enllaçar les contínues referències que bateguen dins de la pròpia cançó: “volíem crear un ambient únic, d’acord amb la sonoritat del tema”, finalitza Hivern. El muntatge ha estat al càrrec de Nacho Carretero.