Adrià Roy continua oferint-nos mostres de tot el seu talent i després de l’estrena de ‘Café romántica‘ una peça molt especial per l’artista, ara el músic català s’ajunta amb la gran Lídia Pujol i ens presenten aquesta ‘Pareja Feliz‘, que ens parla d’una ruptura i de com la superes.

La cançó la va crear al costat del seu cosí, Joan Roca, amb qui des de feia temps parlaven de publicar-la. De fet, el mateix Adrià Roy ens explicava que ha estat com un alliberament treure la cançó i que tothom se la pugui fer seva.

Quan la van escriure la van trobar molt intensa i van creure que la veu de la Lídia Pujol hi quedaria molt bé. El músic ens explica que quan va acceptar van flipar.

- Publicitat -

El videoclip l’ha dirigit de nou en Pol Mansachs i s’ha rodat al Castell de Montsonís, gràcies a la Carme i en Ramon, que van posar moltes facilitats per rodar en aquell indret.