Després de presentar el seu senzill “Cafè”, el cantautor Sergi Andrades desvela la resta de l‘EP “Despertar“, format per quatre cançons, que vol que serveixin per presentar-se al món com a artista. Per celebrar-ho estrena també el videoclip de “Cafè” protagonitzat per l’actriu Marta Margarit i ell mateix i sota la direcció de Fàtima Pérez.

El cantautor de Vidreres presenta un EP molt variat i autoproduït. Andrades s’ha encarregat de la composició, producció, enregistrament i mescla amb l’ajuda de Miquel Tur a la coproducció i Ferran Conangla al màster.

“Cafè” és la cançó que obre el disc, un cant a l’amor primerenc i les coses quotidianes. La segueix “Tantas Cosas” l’única cançó en castellà del disc que va ser escrita durant el confinament i parla d’un anhel de llibertat amb una producció molt propera a l’EDM. “Perfum” és una cançó que parla d’una relació a distància amb un ritme de hip-hop i un arranjament trencador. I per tancar el disc “La nena dels llumins” la balada del disc que explica una història sobre salut mental i cures.

- Publicitat -