Joan Dausà dóna el tret de sortida a la seva gira estiuenca “Queda’t així” estrenant la cançó que li dóna nom i que ha estat produïda per Alizzz, el nom del reputat músic català Cristian Quirante, que l’hem vist crear i produir per artistes com Rosalía, Aitana o C. Tangana, amb el qual va aconseguir un Grammy Llatí pel disc “El madrileño”.

La cançó arriba després de l’edició de “Ho tenim tot” el treball que Dausà va publicar fa uns mesos i que ja l’ha portat a actuar a un bon grapat d’escenaris d’arreu del país, on ha protagonitzat moments tan comentats com el salt des de l’escenari cap al públic, que li va deixar un bon grapat de blaus. Tot i això, ja va explicar que ho seguirà fent.

Aquest estiu el podrem veure a festivals com Cap Roig, Cruïlla, Terramar o Arts d’estiu, entre altres.

- Publicitat -

El videoclip de ‘Queda’t així’ ha estat dirigit per Jaume Jardí.