‘Com vols que no digui amor si és el que ens ha dut fins a aquest lloc?’

Amb aquesta pregunta, en Carles Pauné, un jove igualadí de vint-i-cinc anys, ens planteja una qüestió universal i intergeneracional. Una pregunta que ens ha tret la son més d’una nit a tots i a totes.

Ell, però, ho fa des d’un punt de vista càlid, nostàlgic i molt íntim. Un terreny que domina profundament.

- Publicitat -

Parla de les pors que naixen a l’estimar de noves maneres i assenyala la mancança d’eines que com a societat tenim a l’abast per encarar aquestes situacions.

Segons el que en Paunezz explica, ‘Com vols’ narra la història de dos adolescents que, incrèduls del poder de l’amor, barallen els seus cossos en llits secrets descobrint el plaer homosexual. Ningú els ha ensenyat que es poden estimar, i malgrat és evident i, a mesura que avança el temps els fets els defineixen per si sols, els dos joves no s’atreveixen a mirar-se els ulls per dir-se tot allò que es volen dir. Parla de negar-se a un mateix amb un seguit de situacions quotidianes com mirades clandestines en festes, esborrar converses de Whatsapp per no ser descoberts pels amics, d’acabar les nits a una casa desconeguda…etc. Però també destaca que amb els anys, un/a aprèn a estimar d’una manera més transparent.

Durant el procés creatiu i de composició, l’ha acompanyat una part intrínseca del projecte: el seu productor musical, AYGUA.

Amb aquest segon EP, en Carles Pauné torna a obrir-se al món de la música amb noves formes, melodies i lletres. I no ho fa de qualsevol manera, sinó que ens regala peces audiovisuals edulcorades, repletes de sensibilitat i amb una estètica molt càlida i cuidada. S’espera pel 12 de maig.

1 de juny. Concert de Presentació de l’EP#2 a La Deskomunal de Sants amb Reïna

El videoclip denota influències estilístiques i narratives de ‘Call Me By Your Name’, però portat a les terres i als costumismes més propers. Aquest videoclip ens apropa a la història que en Paunezz ens volia fer arribar a través del seu nou single amb una textura i calidesa pròpies del món analògic.

L’equip artístic i tècnic l’ha ajudat a crear aquest univers de recreació memorística. Al capdamunt de cada càrrec hi ha: Jordi Estapé (direcció), Henry Gill (direcció de fotografia), Júlia Gr (direcció d’Art) i el mateix Paunezz com a Productor de la peça visual.