Lluc és un jove artista del Baix Montseny, de Santa Maria de Palautordera. Amb 19 anys el jove estudiant de psicologia segueix el seu projecte musical que comença l’any 2019 amb la sortida de diversos senzills que el van fer treure el cap a l’escena catalana. Així doncs, ha convertit la seva passió per escriure des de ben petit i la seva curiositat constant per descobrir artistes de tota mena, en ser un d’ells.

Els últims dos anys en Lluc Lha estat treballant en aquest nou àlbum titulat ‘Benvolguda Nostàlgia’. Un nou disc amb 10 cançons i en el qual trobem lletres que parlen sobre el primer amor, la idealització de la infància i les seves aspiracions a la vida. Es publicarà el 29 d’abril.

‘Temps perdut’ ha estat el primer avançament del seu nou àlbum, un tema que parla d’un retrobament amb el primer amor i de com el record persisteix, centrant el tema en la pura nostàlgia. Ara, arriba el segon avançament d’aquest disc que està a punt de veure la llum: ‘Galtes Vermelles’. Un segon senzill on l’artista reviu tots els sentiments de l’amor despreocupat i intens de l’adolescència i descriu les etapes i moments de l’enamorament juvenil. És així com l’artista aconsegueix transportar-nos al seu món innocent d’infantesa, ben lluny dels problemes actuals.

- Publicitat -

Amb la unió del Lluc i la banda barcelonina Iglú, apareix aquesta sonoritat més indie-pop, un pèl diferent del que havíem sentit de l’artista, però que tornarà a aparèixer a l’àlbum. Amb una producció del Biel Colomer de l’Entitat Creativa Massaviu, amb l’ajuda també del compositor Marc Gelabert (Iglú), ens ofereixen un hit indie-pop perfecte per ballar aquest estiu! Una cançó per a totes les edats, la qual cosa queda totalment reflectit al videoclip dirigit pel Miki Lloret, de Massaviu, on veiem des de nens petits fins als propis artistes ballant ‘Galtes Vermelles’.