Aquest dijous ha arribat el retorn de Doctor Prats amb ‘A poc a poc‘, l’avançament del nou disc del grup de Terrassa “Pel cantó bo“, que està previst pel 29 d’abril. La banda ha presentat un videoclip dirigit per Víctor Català, on apareixen algunes cares conegudes, com Xavi Coral, El Gran Germán o Gemma P entre altres.

Un tema que fa referència a viure l’instant d’una manera més salvatge i donar més valor als detalls del dia a dia i de les persones que estimem.
“Que aquest moment quedi per sempre” fer parar el temps i veure les coses des d’una altra perspectiva i viure’ls de tal manera perquè siguin recordats per sempre.

Una cançó que barreja elements acústics i electrònics amb una base llatina. Doctor Prats aposta per una producció i un so fresc que encaixa perfectament amb l’estil de la cançó.
“A poc a poc” és un parèntesi en un món que sembla no cedir a donar bones notícies.

- Publicitat -

I és que ja han passat 4 anys des de la publicació de “Venim de lluny” i tot i que l’any passat van publicar ‘Massa bé‘, els seguidors del grup ja tenien ganes d’escoltar més cançons.

Per altra banda, el grup ha anunciat aquesta setmana a través d’Instagram, que Guillem Boltó havia deixat Doctor Prats, per centrar-se en altres projectes, com Stay Homas.

La presentació del disc tindrà lloc el 5 de maig a la Sala Razzmatazz, dins de la programació del festival Strenes.