Foto: Cesc Visuals

El duet Xerrich ha publicat Cants i laments, el seu primer treball discogràfic. Aquest EP inclou “Tenim la mania”, “Fer-se gran”, “El món esclata” i “Ocell”, les quatre cançons amb les quals Pau i Martí Senserrich emprenen el seu projecte musical propi. Totes estan produïdes pel músic i productor Pau Romero, que ha treballat amb nombrosos artistes catalans, entre els quals hi ha Cesk Freixas, Lildami o Clara Peya. Els quatre temes que componen Cants i laments han estat gravats als estudis de BeatGarden, a Barcelona, i masteritzats a Ultramarinos Studio per Víctor Garcia.

Amb aquest EP debut, els germans cambrilencs que componen Xerrich presenten al públic el projecte personal que ara comencen després de molt de temps dedicats a la música. Ho fan amb una sonoritat especial i particular, amb quatre cançons que transmeten una sensació de pau i intimitat i conviden a entrar a les lletres on es tracten qüestions sensibles però universals, com són la soledat, la pèrdua, la coneixença d’un mateix o el fet de fer-se gran.

Després de treballar en Cants i laments al llarg de l’any passat, Xerrich va entrar a l’estudi de gravació barceloní el setembre de 2021, per acabar trobant, juntament amb Pau Romero, la sonoritat que els caracteritza. Ara que l’EP ja s’ha estrenat, els cantautors tenen programats diversos concerts per presentar-lo en directe, acompanyats d’una banda de tres músics. El primer serà el 19 de març a les 20 h al Teatre Nu de Sant Martí de Tous, mentre que el segon tindrà lloc el 9 d’abril a les 19.30 h a la cripta de l’Ermita de Cambrils, el municipi natal dels germans Senserrich. Les entrades per ambdós concerts ja estan disponibles. En l’actuació de Cambrils, també pujarà a l’escenari de manera excepcional un cor format per set persones. La música en directe representa un factor molt important del projecte de Xerrich, ja que pretén ser un espai d’expressió artística.

- Publicitat -