Els barcelonins Inspira estrenen avui “El desig original“, primer senzill d’avançament del seu nou disc “Acaba i comença“, que es publicarà el proper 8 d’abril, i que ja es pot reservar en vinil al web de Bankrobber.

La banda liderada per Jordi Lanuza torna a l’actualitat discogràfica després d’un parèntesi de set anys. Produït per Pau Vallvé, “Acaba i comença” és un disc que mira enrere però que obre el prisma cap a nous horitzons. La nostàlgia i el record es confronten als múltiples camins que s’obren després d’un adéu. Moltes pistes, moltes preguntes.

Inspira és una de les bandes clau de l’escena barcelonina d’aquest mil.leni, i ha publicat cinc discos: “Cova placenta” (2008), “Escapistes” (2010), “Amunt!” (2013), “Greta” i el nou “Acaba i comença”. Entremig, Jordi Lanuza també va publicar el disc acústic en solitari “Com a casa” (2018).

- Publicitat -