Aquest primer divendres de febrer ens ha deixat el tercer disc dels Ginestà “Suposo que l’amor és això” format per 10 cançons, algunes ja conegudes com ‘L’Eva i la Jana’ o ‘L’últim ball’.

La setmana ens deixa el nou llançament dels Bastille o un directe dels OneRepublic, així com un treball de Korn, Animal Collective o la banda sonora de “Marry Me” amb Jennifer Lopez. A casa nostra, Santa Salut i Sergi Carbonell també editen material.


- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals trobem des del nou senzill de Miki Núñez ’10 minutos, passant per Rosalía, Liam Gallagher, Jax Jones, John Legend, Red Hot Chili Peppers, Shouse, Tokio Hotel, Tate McRae, Grabu, Plombiers, Lágrimas de Sangre, Yung Mare, Flashy Ice Cream, Pol Batlle, Arc de Triomf, Pantaleó, Ana Mena, Mahmood, Benee.

Totes elles les podeu escoltar a la nostra nova llista de reproducció de Spotify, que actualitzarem cada divendres amb les novetats d’aquella setmana.