Jorge Agustí, més conegut com a New George al món de la música, és un artista barceloní de 25 anys. També compositor, multiinstrumentista i productor, New George va donar les seves primeres passes com a músic durant el convuls 2020, però no és fins el 2021 que es presenta al públic de manera oficial amb el seu EP debut: ‘KIKÄZU’. Música urban-pop que mescla la cruesa i la realitat de la música urbana amb melodies agradables i fàcils de recordar, típiques del gènere pop.

Aquest 2022 es presenta carregat de sorpreses de la mà del segell Delirics, amb qui presenta: ‘La Humanitat’. Un primer tema en llengua catalana, on New George ataca durament a la toxicitat a Internet i a les xarxes socials, dotant a la cançó d’un fort ingredient de crítica social i conscienciació. També és un cant d’agraïment a tots aquells que el recolzen, ja que per a ell són un gran suport perquè l’ajuden a seguir dedicant-se a la música.

Cançó produïda pel mateix New George. En la producció musical, ‘La Humanitat’ destaca notablement per la inclusió d’una sardana dins la cançó, de gènere urbà, creant una fusió entre el món clàssic i el món modern català. New George protagonitza també aquest videoclip amb la col·laboració de l’Esbart Dansaire de Sant Pol de Mar, on tots dos fan una aparició impactant en l’àmbit visual.

- Publicitat -