La Pegatina pot amb tots els estils, és una realitat. Aquest cop han anat una mica més enllà amb un tema que uneix el rap amb l’electrobalkan i on no hi falten ni els vents, ni l’acordió, ni un col·laborador de luxe.

En aquest cas és l’argentí Louta, artista revelació al seu país des del 2017 gràcies a la frescor del seu flow i a un show més performàtic que musical que va enlluernar els músics de La Pegatina al Cosquín Rock del 2019. Per si no n’hi hagués prou, la seva darrera col·laboració amb Bizarrap l’ha catapultat més amunt encara si és possible.

“Contigo no cuento” és un tema que canta a l’ansietat, tan present en els darrers anys per a tothom i tan difícil d’eradicar. És, també, el cinquè avançament del disc de col·laboracions internacionals amb què La Pegatina ens posarà a ballar aquesta primavera. En aquesta ocasió és Rubén el que posa la veu principal a la cançó per part de La Pegatina.

- Publicitat -

El videoclip oficial és un vídeo collage de nou realitzat per Patricia Bolinches, directora dels quatre darrers clips del grup, i animat per Sánchez Cajal.