HANGOVER” és la tercera referència del grup, que per fi, surt a la llum. Flashy Ice Cream porta un any treballant en el seu projecte més ambiciós fins a la data, un disc on es podrà veure l’evolució de la banda en tots els aspectes, tant a en l’àmbit musical com visual. Flashy s’ha agrupat amb els millors productors de l’escena per treballar colze a colze i portar un so fresc i innovador dins el panorama estatal, molta experimentació amb ritmes i lletres i col·laboracions que no deixaran ningú indiferent.

Visualment, també han apostat per fer una passa més endavant, portant així una imatge molt més dura i trencadora, amb acompanyaments visuals en tot l’àlbum i alguna sorpresa que consolidarà els seus fans. Aquest disc suposa una situació actual que per a ells, continua tenint un sabor amarg. El grup sap representar a la perfecció la sensació de viure al Dia de la Marmota, on cada matí et lleves amb mal de cap i la boca seca. Si li sumes un part llarg i dolorós d’un àlbum de 15 cançons que han treballat fins la última gota de suor, i també li sumes que el passat 2021 l’han viscut a cavall entre Sabadell i Londres, el resultat que obtens és un ‘HANGOVER’ constant.

- Publicitat -