Flashy Ice Cream estrenen el darrer avançament abans de l’arribada del disc “Hangover” el proper 18 de febrer. La peça és una col·laboració molt especial amb Swit Eme: ‘COPS’. És un dels temes més durs de l’àlbum, i els tres expressen situacions que han viscut en vers la seva vida al carrer, la repressió policial i la imatge pròpia en relació amb la música i a la vida. Un tema on es vol mostrar el sentiment d’empoderament que han hagut de treure els artistes en alguns moments de la seva vida on no tot era de colors.

També, s’endinsen en vivències personals desagradables, però finalment, la cançó expressa el fet de gaudir dels èxits assolits i d’haver-ho fet amb pocs recursos, donant veu, així, a tota una generació de joves que s’enfronta cada dia a un futur incert i en constant canvi.

Aquests dos temes tan sols representen un petit tast d’un àlbum que superarà totes les expectatives. Un àlbum únic i increïble que està a punt d’arribar: ‘HANGOVER’ (18 de febrer).

- Publicitat -