Vienna és un grup format per quatre joves d’entre 23 i 27 anys de les comarques del sud d’Alacant. L’Arturo (cantant) i el Pau (baixista) van encetar aquest projecte l’any 2019, exhibint des del principi una gran afinitat musical i personal.

Al grup s’han sumat recentment dos nous membres. El Víctor, a la bateria i el Julio, qui aporta una qualitat harmònica amb els seus reforços de veus juntament amb la combinació de guitarres tant acústiques com elèctriques i saxofon.

Després de dos àlbums a l’esquena, estan preparant el seu tercer treball discogràfic, i ara, arriba el primer avançament: ‘Per què no balleu’, un senzill que bàsicament és una pregunta llançada a l’aire, no només per l’evidència del títol (relat de Raymon Carver), sinó que també pel conjunt de la lletra i la idea que se’n desprèn: és l’amor una cosa artificial, física, que es pot trobar com si fos un objecte? En aquest sentit, la lletra va descobrint a poc a poc que no, el personatge va deixant el món físic, per a acabar en el món de les idees, en l’espai intangible, únicament sensible quan et trobes en ell. Un tema que ve acompanyat d’una veu fàcilment reconeixible, de l’Adrià Salas de La Pegatina, qui emfatitza també aquest toc festiu que tan caracteritza a la banda.

- Publicitat -

El videoclip arrodoneix la idea en el plànol visual, ja que és una narració òptica i còmica, de la recerca de l’amor. Vienna compta, en aquest cas, amb el director Raul Figueroa, qui ha dirigit nombrosos spots per Adidas i Pull and Bear.

En l’àmbit musical, descobrim les mateixes melodies pop personals de Vienna, només afegint que aquesta vegada, les guitarres elèctriques s’obren pas entre la cançó per transmetre un sentiment de festa i de, finalment, desinhibir-se per complet per poder trobar aquest amor!