Júlia Blum apareix a principis del 2021, quan la cantant decideix iniciar un nou rumb i composar els seus primers temes en català. Prèviament, la barcelonina escrivia i publicava cançons en anglès ja que les seves principals influències eren artistes d’altres països però, a mesura que ha anat guanyant experiència i s’ha topat amb inquietuds artístiques i noves fonts d’inspiració, la Júlia ha decidit escriure les seves primeres lletres en català i composar temes amb una sonoritat que s’ubica dins del Pop-Modern i que la fan sentir com a casa.

Si haguéssim de crear una playlist amb tots els seus temes, molt probablement l’anomenaríem “al meu núvol”, ja que les seves melodies ens fan desconnectar i ens pugen i enlairen l’estat d’ànim. A principis del 2021, la compositora publica el seu primer tema en català acompanyada del segell Picap i la seva música es comença a consolidar a les emissores catalanes durant els següents mesos. Després de publicar un total de 3 senzills (d’entre els quals hi trobem col·laboracions com la de la Sara Roy i la banda Koers), la Júlia anuncia un EP que sortirà a la llum aquest 2022.

Un primer avançament va ser ’nem fora’, un tema que deixa entreveure la fusió de la llengua catalana i l’anglès, que ve acompanyat d’una sonoritat pop que identifica la compositora i cantant en aquesta nova etapa.

- Publicitat -

Ara, arriba ‘encara he de cagar-la més’, una cançó que parla sobre el dia a dia, de com anem tirant cap endavant i de les coses que ens hem aventurat a fer. Tot el que comporta això: les cagades i totes les vegades que encara la seguirem cagant. És un tema que parla sobre fer les coses al nostre propi ritme, la qual cosa la cantant promet que aquest senzill és un recordatori per deixar-se emportar i no prendre’s les coses tan seriosament, gaudint de cada moment improvisat que la vida ofereix, com els plans d’última hora.