Arriba la calor de la mà dels Habla de Mí en Presente, una de les bandes que més estan sorprenent gràcies a una proposta que barreja pop amb rumba i techno alemany. El tercer avançament del primer disc d’estudi d’aquest grup format a Berlín i ubicat a Barcelona, es titula “Fa calor” i és un cant a la confiança en un mateix i en el col·lectiu humà, sense perdre de vista la preocupació pel canvi climàtic. Fa calor i la gent balla. A poc a poc és més a prop la fi del món. Davant de la incertesa vital, la certesa de la rauxa d’una nit a Berlín.

El duet de realitzadors Adri Botella i Cèlia Giraldo es dediquen al cinema i a la fotografia i han col·laborat en altres clips de la banda, ara sumen les seves forces per explicar una història surrealista on els d’Habla de mí en presente viuen una realitat distòpica on passen el temps confinats a un refugi de muntanya, entretenint-se com poden, vigilats per drons misteriosos. la solució és una: cuinar una sopa amb les seves pròpies llàgrimes que ingereixen en un últim sopar techno-rumbero per submergir-se en un estat de rauxa tan profund que confón els propis drons i els deixa fora de joc.

- Publicitat -