Ginestà presenta “Somni“, el tercer avançament del seu nou treball “Suposo que l’amor és això”.

“Somni” es publica aquest divendres 28 de gener i amb aquesta cançó, els germans Serrasolsas, pretenen fer-nos sortir per una estona de la realitat, portant-nos a un món tan abstracte com el dels somnis, però alhora fent-nos aterrar dins la quotidianitat d’un jove.

L’àlbum, el tercer llarga durada del grup, veurà la llum tot just una setmana després, el 4 de febrer després d’una gira de més de 80 concerts els dos darrers anys. El dia abans, dijous 3 de febrer, a les 19:30h, es celebrarà una festa de llançament amb audició del disc i signatura per part dels artistes a l’Ateneu L’Harmonia, situat dins del recinte de la Fabra i Coats de Sant Andreu.

- Publicitat -

Suposo que l’amor és això” és un disc conceptual, que al llarg de les seves deu cançons, pretén exposar diferents perspectives de l’amor.

Per la producció del nou treball, els germans han treballat conjuntament amb en Cesc Valverde (Xicu). Enregistrat a La Royuela Studio, de la mà d’en Xavier Clop i en Quique. Mesclat i masteritzat a Gravacions Silvestres per en Marc Parrot, es preveu que l’àlbum propulsarà a GINESTÀ com a una de les noves bandes referència dins del panorama musical català.