Foto: Paco Poyato

Punt i final i a seguir endavant. Esther ja ha alçat el vol amb el seu primer EP, Les teues ales (recupera l’entrevista que li vam fer) i ara allibera un homenatge cap a ella mateixa i cap als seus oients: Tres per quatre. L’artista valenciana xafa terra després d’un 2021 que ha fet realitat el seu somni: traure el seu primer disc, gravar en un estudi professional i aconseguir formar part de la xarxa musical valenciana i catalana. Aquesta no és una cançó d’amor, és una cançó que naix de l’agraïment més profund d’una jove artista que finalitza la seua carta de presentació en el món de la música. Però encara queda molt de camí i Esther ens amaga moltes novetats per aquest 2022.

“Recordo acabar la cançó, fer una videotrucada amb els meus pares i acabar els tres plorant”, admet Esther amb mig somriure, tractant de donar-li sentit a les seues emocions a través de les paraules. Tres per quatre no és una cançó que formarà part del proper treball d’Esther, però sí que actua com a enllaç de dues etapes: “amb aquesta cançó sortirà nou marxandatge, un CD promocional i a més, actua com a recompensa en exclusiva per a les persones que participaren en el Verkami”, explica l’artista.

Ara que Esther s’ha alliberat de tots els monstres del seu cap, torna a començar: aquest nou inici es pot assaborir en Tres per quatre que, tot i que segueix sent pop, tonteja amb el soul i el blues. “Aquesta cançó neix amb un any més d’experiència: tant jo com la meua música estem madurant”, valora Esther. Tres per quatre ha comptat amb Àlex Martínez Orts com a productor, ha estat gravada per Fran Pardo a Dinammo Studio i masteritzada per Enrique Soriano.

- Publicitat -

El tema que Esther allibera en forma d’agraïment de tot el que està vivint veu la llum amb un videolyric amb les il·lustracions d’Àfrica Pitarch i el muntatge de Carlos Part. Així doncs, l’artista valenciana acomiada el seu 2021 més dolç: “he après a viure el moment sense expectatives, tot i que sempre cal tindre un objectiu”, reflexiona Esther sobre el seu últim any.